Når lidenskap er drivkraften

Norwegian Hospitality Group har siden etableringen i 1991 fokusert på eiendomsinvesteringer og eierskap som vel som hotelldrift. Vi har en bred portefølje av hoteller og virksomheter:

Vi gleder oss til å ønske dem alle velkommen tilbake - returnerende gjester som nye - dag etter dag på våre fantastiske hoteller. Våre viktigste egenskaper er å være profesjonelle, pålitelige, kunnskapsrike og søkende. Kombinert med å være drevet av lidenskap og gi gjestene våre de beste opplevelsene, mener vi at vårt hotellselskap er et fantastisk sted å jobbe for alle talenter som vil være med å løfte hotellindustrien til nye høyder.

Ser du etter nye karrieremuligheter? Lyst til å jobbe et nytt sted – eller kanskje til og med et nytt sted å bo? Vil du være en del av en innovativ, progressiv, kreativ og attraktiv arbeidsgiver?

Åpen søknad til NHG porteføljen?
Hvis du fortrinnsvis har erfaring innen hotell og restaurantnæringen og har det spesielle servicegenet - vil vi gjerne snakke med deg. Kontakt oss gjerne på e-post: hello@nhg.no

For mat-drikke-relaterte stillinger, vennligst kontakt Director of Food & Beverage, Pia Syversen, e-post: pia@nhg.no
For andre stillinger, vennligst ta kontakt med Director of Operations, Teit Meier-Hansen, e-post: teit@nhg.no

NHG speider etter talenter og samhandling med studenter ved Høyskolen Kristiania

Norwegian Hospitality Group samarbeider med Høyskolen Kristiania i Oslo og Bergen og studieretningen hotelledelse. En bachelorgrad i hotelledelse kvalifiserer for stillinger innen mange ulike fagområder i hotellbransjen. Fremtidige kandidater kan for eksempel jobbe med alt fra kapasitets- og prisstyring til spennende ledere og mellomlederstillinger innenfor de ulike fagområdene i hotellbransjen. Norsk reiselivsindustri vil fortsette å vokse kraftig og framtidsutsiktene på lang sikt er være meget gode. Det er derfor ingen tvil om at kompetansen fra hotelllederstudiet er etterspurt.
 

Eventyrhotellet Dalen Hotel anno 1894 - har sesong fra medio april til medio oktober og søker kandidater til flere stillinger. 

Dalen Hotel

 

 

 

  • Pålitelighet
  • Integritet
  • Maksimal utnyttelse av ressursene
  • Innovasjon
  • Kontinuerlige forbedringer

En pålitelig, dedikert og innovativ partner som søker vekst gjennom våre viktigste forretningsverdier:

Norwegian Hospitality Group attitude 2

Les mer om Norwegian Hospitality Group

Ta kontakt med oss for å lære mer om oss og våre prosjekter

Vår historie